La tele fa angúnia però la realitat és pitjor

De com de perillós pot ser anar al supermercat si veus massa la televisió.

Avui he anat a comprar al supermercat que hi ha just al costat del supermercat on vaig sempre i m’ha sobtat que he vist molta gent a la micropeixateria que hi ha, dins del supermercat mateix, al fons a la dreta, de manera que no he pogut evitar apropar-m’hi encuriosida.

La imatge era brutal. Una peixatera digne de la Boqueria en aquella micropeixateria de supermercat de barri ple de supermercats que se sentia com si estigués a la Boqueria. Cridava als clients, els gastava bromes i els feia recomanacions i propostes sobre el que els venia. Aquest surt bo, aquest m’agrada fet així, aquest és com aquell però surt millor de preu, d’aquest no en tinc però te’n guardaré demà, etc.

En un estat proper a la hipnosi he acabat comprant-li un parell de talls d’emperador i aleshores ho he entès tot: la peixatera era la doble de La Biblioteconomista Inma, il·lustre participant del Gran Hermano d’enguany. Les dues criatures, a part de tenir estils semblants, parlaven també d’una manera molt semblant, es tractarà de l’accent propi d’algun lloc o d’una raresa compartida més?

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s