L’home renaixentista

L’home renaixentista volta la trentena quant tot just comença el segle XXI. L’home renaixentista és un home de lletres i és un home de ciències. Pots coincidir amb l’home renaixentista en una exposició d’art surrealista. L’home renaixentista parla fluix. L’home renaixentista cuida el seu cos fent esport a l’aire lliure. L’home renaixentista està feliçment casat des de fa anys. L’home renaixentista fa natació i va al gimnàs. L’home renaixentista té un sentit de l’humor brillant i gaudeix de les relacions humanes. L’home renaixentista té molta curiositat per tot allò que no coneix. L’home renaixentista no pretén ser perfecte. L’home renaixentista sent fascinació pel món clàssic. L’home renaixentista no fuma, no beu en excés i cuida la seva alimentació.

A l’home renaixentista li agrada llegir biografies de personatges importants de la història. Ningú no dubta que l’home renaixentista és fidel a la seva parella. L’home renaixentista fa bona olor si t’apropes molt a ell. L’home renaixentista sap controlar el seu llenguatge. L’home renaixentista sap que no ho sap tot de tot. L’home renaixentista és humil i sembla estar bé amb ell mateix. L’home renaixentista gaudeix de la vida amb la seva parella. L’home renaixentista té una actitud positiva a la vida. A l’home renaixentista li agrada anar al Saló del Cinema Eròtic de Barcelona. L’home renaixentista no diu mentides. L’home renaixentista ha vist més d’una exposició de ceràmica de l’Al-Andalus. L’home renaixentista troba boniques gairebé totes les dones.

L’home renaixentista és noble. L’home renaixentista ha llegit llibres d’en Pla. Podries trobar l’home renaixentista en una exposició sobre la cultura dels ibers. L’home renaixentista és un bon estratega. L’home renaixentista pot semblar moltes coses. L’home renaixentista renta els plats. L’home renaixentista no fanfarroneja de res. L’home renaixentista fa la compra de la setmana. L’home renaixentista té defectes. L’home renaixentista escolta les altres persones i n’aprèn. L’home renaixentista és un hooligan. L’home renaixentista no té sentiments contradictoris. L’home renaixentista aparenta ser més jove del que és.

L’home renaixentista no es queixa mai. L’home renaixentista és estalviador i no malgasta ni en roba ni en perfums cars. L’home renaixentista mira pel·lícules de culte. L’home renaixentista té un físic agradable. L’home renaixentista va sovint al Liceu. L’home renaixentista riu amb l’humor de Faemino y Cansado. L’home renaixentista no es considera un fora de sèrie. L’home renaixentista quan parla sap adaptar-se al registre dels seus interlocutors. L’home renaixentista gaudeix de la seva vida també quan no es troba amb la seva parella. L’home renaixentista està al corrent de l’actualitat del món. L’home renaixentista no porta una doble vida.

L’home renaixentista té una opinió que comparteix quan vol compartir-la. L’home renaixentista distingeix una columna jònica d’una dòrica. L’home renaixentista té la pell suau. L’home renaixentista ha llegit ‘Jo, Claudi’ de Robert Graves. L’home renaixentista resulta atractiu per algunes dones. L’home renaixentista respecta la seva parella. L’home renaixentista compra llibres a ‘La Central’. A l’home renaixentista li agraden les pel·lícules pornogràfiques. L’home renaixentista té una bona feina. L’home renaixentista no sembla voler una vida diferent a la que té. L’home renaixentista té una bona relació amb la seva família. L’home renaixentista té cura de la seva imatge. L’home renaixentista és apassionat. L’home renaixentista és discret.

L’home renaixentista va sovint al teatre. L’home renaixentista no ha estafat ningú. L’home renaixentista interpreta la política i la història. L’home renaixentista és reservat. L’home renaixentista sap emocionar-se quan s’ha d’emocionar. L’home renaixentista coneix el món egipci. L’home renaixentista a vegades plora. L’home renaixentista estima la seva família. L’home renaixentista sap estar. L’home renaixentista va casar-se enamorat. L’home renaixentista viatja sovint a llocs llunyans. L’home renaixentista és molt receptiu a les altres cultures. L’home renaixentista és prudent. L’home renaixentista dorm despullat.

L’home renaixentista també viatja a llocs que no són lluny. L’home renaixentista gaudeix menjant bé. L’home renaixentista resulta atractiu. L’home renaixentista ha escrit, almenys, una carta a La Vanguardia. L’home renaixentista és sensible al patiment humà. L’home renaixentista és respectat a la seva feina. L’home renaixentista té un bon sou. L’home renaixentista no té enemics perillosos. L’home renaixentista no dóna mals consells. L’home renaixentista expressa d’una manera clara els seus sentiments. L’home renaixentista va anar a una exposició d’art precolombí. L’home renaixentista no crida l’atenció. L’home renaixentista sap riure d’ell mateix. L’home renaixentista ja ha acabat de pagar el pis on viu. L’home renaixentista està casat amb una dona que no sóc jo. MERDA.

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

One thought on “L’home renaixentista”

  1. Jo coincideixo en que faré els 30 a principis del s. XXI però la resta estaria al 50% o fins i tot menys. Es que has escrit massa adjectius i situacions. Tu segur que deus llegir el Cosmopolitan i després passa el que passa. Jo a la meva companya de pis a Estrasburg li deia que el Cosmo era per dones alliberades… :-))

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s