Addictes al sushi i a la salsa de soja

És possible que siguis addicte al sushi i a la salsa de soja.

Fa anys bona part de la població mundial va caure en l’addicció a la Coca-Cola. Tot i que alguns no hi van caure, altres ho han superat i altres hi continuen enganxats, la veritat és que actualment fa més aviat ràbia beure Coca Cola. No us heu sentit mai una mica culpables quan en un bar heu demanat una Coca Cola i la resta de gent ha demanat altres coses?

Sigui com sigui, hi ha una nova addicció estrella en el cantó cool del planeta i té flaires orientals. És el sushi!!!!! I és la salsa de soja!!!! De moment no està clar si el sushi és més addictiu que la salsa de soja, o a l’inrevés, però per als addictes, la combinació dels dos elements representa el plaer màxim.

Us recomano alguns experiments per valorar la vostra addicció i ajudar-vos a formar part de la gran comunitat sushi del món mundial.

Experiment número 1. Prendre consciència dels addictes que teniu al vostre entorn. Proveu de dir: “Últimament poso salsa de soja a tot allò que cuino” i mireu si algú us mira amb ulls humits i us contesta: “Mmmmmmmm salsa de soooooooooja, jo també en poso a tot arreu”. O proveu de preguntar: “Quina marca de salsa de soja compreu?” i observeu. Qui us contesti sense dubtar, com envaït per una nebulosa psico-oriental, i pronunciï la paraula KIKKOMAN és un addicte a la salsa de soja amb molts números de ser també un addicte al sushi.

Experiment número 2. Tu també pots convertir-te en un sushi addicte. Només cal iniciar-te i fer diverses repeticions. Es recomana iniciar-se en llocs de confiança per, gradualment, passar als locals especialitzats per fomentar l’addicció. Els llocs especialitzats acostumen a ser la meitat de cars que els llocs de confiança, cosa absolutament lògica pel fet que en la segona fase ja no anireu a degustar menjar si no que anireu a satisfer una pulsió.

Experiment número 3. Com reconèixer un addicte consolidat. Hi ha un fet determinant que suposa haver iniciat el camí de no-retorn a l’addició. Es tracta d’haver comprat o d’haver intentat comprar alguna vegada una safata de sushi preparat al Corte Inglés. Si  tens aquesta experiència difícil de classificar, gairebé segur que ets un addicte al sushi. Haver anat a sopar a casa d’algú i haver agafat de casa l’ampolleta de Kikkoman també és una conducta pròpia d’addicte.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Addictes al sushi i a la salsa de soja

  1. Zincpiritione ha dit:

    M’ho apunto! Demà ho posaré en pràctica, a veure quants adictes detecto al meu entorn més immediat🙂

  2. A mi només m’agraden les Natilles, és greu? Hi ha natilles de sushi o sushi de natilles?

  3. Unmei ha dit:

    Hehehehe
    He rigut molt amb aquest post del sushi…
    Jo crec que em podria aplicar el punt numero dos: Jo tambe em puc convertir en una sushiaddicta… de fet em mola molt tot el rollo “japo”.
    (Pero prefereixo el Nuba o la tempura al sushi… ara he quedat be… hehehe)
    M’agrada molt el teu web!!
    Felicitats! Aportes frescura!!😀

  4. JGVA ha dit:

    Trina-Nesti-Coke són el mateix… Aigua bruta amb sucre (sacarina si son light). Tot multinacionals…
    Jo certament em declaro amb tendència a beure molta Cola Light (la no light no m’agrada i a mes no en puc beure)… Però crec que la única beguda millor es miri com es miri és l’aigua.

  5. JGVA ha dit:

    Ho he de reconèixer, poso salsa de soja a moltes coses. Abans però en posava molta més. De fet, vaig passar per una etapa que només menjava amanides normals, d’arroç o de pasta per poder posar-hi salsa de soja (sobretot si hi tallava trossets de pollastre a la planxa a dins)…
    Ara en poso puntualment. Però hi ha alguns plats que no els puc cuinar sense.
    I el sushi!!!! M’encanta. Però és caret i com que l’arroç no em cau bé, en puc menjar amb molt poca frequència. Però sempre queda el Sashimi (peix cru sense arroç)…

  6. Marta ha dit:

    Moltes gràcies pels teus comentaris!🙂
    Aquesta etapa que comentes és ben bé el que va motivar aquest post.
    Uhhh el sashimi!!! Boníssim. De salmó i de tonyina. Mmmm. Pel meu gust molt millor que els rotllets d’alga i que les pilotetes amb arròs.
    Posats a reconèixer coses… l’última addicció a la qual he sucumbit és a la de les FontVelles amb gust de poma, taronja i préssec. Fa una mica de ràbia. Segur que si en beus molta acabes presentant un programa de decoració al 33…
    Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s