Crisi biològica III

No sempre he d’anar a sac, també puc anar a poc a poc. Em faré respectar, que diuen. Aniré a poc a poc. M’imaginaré que no sóc jo. La propera vegada tot serà diferent. La propera vegada ho faré bé. Et veig. Una fiblada em fa dubtar de tot. Les ganes d’anar amb tu em pugen al cap. No parlo. Penso. He d’actuar amb dignitat. Res de suplicar. Res de llençar-me a sobre teu. Res de proposar-te res. Respiro a poc a poc. Em freno. He d’actuar com ho faria la meva àvia.

T’apropes. Em saludes. Tens els ulls humits. Em tornen boja els teus ulls humits. Em tornen boja els teus ulls i el teu cos, i la meva dignitat encara es manté amb la roba posada. Conversa estàndard. Conversa de tieta. Com estàs? Una brometa innocent. Un somriure. Un somriure una mica exagerat. Una pressa. Magnetisme? T’aguanto la mirada i penso obscenitats. M’hi llenço. M’hi llenço. M’hi llenço. No. Llença-t’hi tu. Si tu comences, jo continuo. I afanya’t, tinc pressa i vull continuar. Necessito continuar.

Silenci. Has marxat. Però com?! Tranquil·litat. Tranquil·litat. Avorriment… Una oportunitat perduda, penso. Penso de pressa, reso. I ens tornem a trobar. Ho sabia, ho sabia, ho sabia. Conversa buida. Urgència. Ulls humits. Mirada que crida sexe. Somriure exagerat. M’acostaria més. T’acostes. Tinc una mica de por. Surt la puta que porto dins. Comença el joc. T’estimo (en aquest punt sempre em confonc). Som unes bèsties. No vull més paraules.

 

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

4 pensaments sobre “Crisi biològica III”

  1. La prostitució és el més bell dels oficis, si més no platònicament. La realitat però s’encarrega de convertir-lo en quelcom brut i sòrdid.

  2. La prostitució és el més bell dels oficis, si més no platònicament. La realitat però s’encarrega de convertir-lo en quelcom brut i sòrdid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s