Tres minuts

És impressionant el soroll que fan alguns músics al metro de Barcelona. D’acord que deu ser difícil fer la feina de músic dins d’un vagó de tren en moviment durant els tres minuts de trajecte que hi ha entre una estació i una altra i, després, córrer cap a un altre vagó i tornar a començar. Us imagineu un cuiner que hagués de fer ous ferrats de vagó en vagó? Suposo que gairebé tothom entendria que no li sortissin tots perfectes.

Avui al metro, tot sentint una versió més aviat rara del Guantanamera, pensava quines feines es podrien fer bé en només tres minuts. Potser fer entrepans –dels fàcils de fer-, netejar sabates –per sobre i només si no estan gaire brutes-, llegir l’horòscop -només un a l’atzar o tots molt de pressa-, o recitar la previsió meteorològica –sense ensenyar mapes d’isòbares- podrien ser opcions per tenir en compte.

D’altra banda, en trajectes més llargs, al tren que fa el recorregut de Barcelona a Puigcerdà, per exemple, s’hi podrien representar musicals o hi podria haver metges fent intervencions quirúrgiques per alliberar les llistes d’espera, serveis de depilació, massatge i perruqueria, o dispensadors de taps per a les orelles per qui, simplement, preferís llegir o dormir.

 

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s